Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A VALÓSÁG A VÁMPÍROKRÓL

 2013.01.08. 19:03

Azért szoktam leírni ezeket a dolgokat,hogy eloszlassam a tévhiteket,amik a fejekben élnek.

KINÉZET: A vámpírok úgy néznek ki,mint bárki más, köztünk járnak. Talán a szomszédod is az, csak éppen nem tudsz róla. Miért jelentene veszélyt a szomszéd nénike, hisz a vámpír család teljesen átlagos életet él, azt,hogy a falak mögött mi folyik, senki nem látja. Nincs az a hülye vámpír, akiről a környezete akárcsak sejteni, hogy mi ő tulajdonképpen. És igen,dolgoznak, iskolába járnak, beilleszkednek, sőt, jólneveltek. Kerülik a feltűnést.

ADOTTSÁGOK: nem tudnak 100 km/h-val futni, a bantu négerek is nagyobbakat ugranak mint ők, és nem csillognak nyáron mint cigányasszony a napon
viszont:
ha megfelelően jutnak vérhez (kinek mennyi az igénye, mert ebben vannak eltérések)
a testük nagyon jól tisztítja magát
jó fizikumúak (még ha vékonyak,vagy molettek is)
nagyobb a teherbírásúak, nagyobb a fizikai erejük
ellenállóbbak a betegségeknek
mentális képességeik fejlettek,pl egy szobába lépve rögtön leveszik mások, és a helyiség érzeteit,hangulatát
érzik,amit mások éreznek
néha a jövőt is
jók a reflexeik
van akinek a szaglása, másnak a hallása, vagy éppen a látása fejlettebb az átlagosnál
természetesen nem győzőm elégszer hangsúlyozni,hogy ezek a dolgok azon is múlnak,mennyire jóltápláltak
szükségük van a rendszeres "étkezésre",különben legyengülnek, és igen,meg is betegedhetnek
a napon nem égnek el, de le annál inkább
általában nagyon fehér és érzékeny a bőrük, és a szemük
a szemük színe változik, de csak "étkezés"után
ha emberből valaki vámpír lesz, kigyógyulhat súlyos betegségéből
mindent sokkal gyorsabban végeznek
minderre azt lehet mondani, hogy ez semmi
de gondoljunk csak bele, mennyivel jobb hatékonyabban dolgozni, feleannyi idő alatt megcsinálni mindent, egészségesnek lenni, nem kínlódni a hajhullással, fáradtsággal stb.
VÉR : . Aki egyszer megízleli a vér ízét, onnan nincs visszaút. Állati vért inni lealacsonyító, ráadásul a disznó, és marhavér hemzseg az életveszélyes baciktól. Ha a vámpír nem jut rendszeresen normális (emberi) vérhez, legyengül, adottságai megfakulnak, állandó fáradtság gyötri, meg is betegedhet, árnyéka önmagának. A vér mellett természetesen emberi táplálékot is fogyasztanak.
JÓK ÉS ROSSZAK: Igenis léteznek jó és rossz vámpírok. Pl. kevés a gyilkos közöttük, sőt van olyan közöttük, aki egy idő elhatározza,hogy leszokik a vérivásról. Hogy ez mennyire sikerülhet, azt nem tudom. A jók nem bántanak embereket, inkább igyekeznek társat találni maguknak, akivel kölcsönösen kielégíthetik egymás igényeit rendszeresen, és itt a hangsúly a rendszerességen van. Nagyon fontos,hogy kit választ magának a vámpír társnak. Hibás döntéseket könnyű hozni. Könnyen tehet bárkibő tömeggyilkost, vagy egy akarat nélküli bábot, akit aztán eldob, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A jó vámpír nem hagyja magára magára félresikerült teremtményét, ami végül is az ő hibája.
ŐSZINTESÉG, ÉS KERESÉS : A vámpírok a monitor mögött is őszinték, és valóban, ha arra érdemes személlyel „találkoznak”,akkor felveszik vele a kapcsolatot. Tudom, az őszinteség nem divat a mai világban (sokan félnek is tőlük emiatt, noha nem tudják,mik ők). És kik az arra érdemes személyek? Akik nem átallanak gondolkodni egy picit, és tovább látni az orruknál. És igen, természetesen a szimpátia.
TÁPLÁLKOZÁS: : A vámpírok a monitor mögött is őszinték, és valóban, ha arra érdemes személlyel „találkoznak”,akkor felveszik vele a kapcsolatot. Tudom, az őszinteség nem divat a mai világban (sokan félnek is tőlük emiatt, noha nem tudják,mik ők). És kik az arra érdemes személyek? Akik nem átallanak gondolkodni egy picit, és tovább látni az orruknál. És igen, természetesen a szimpátia.: Injekcióstűt, vagy üvegcserepet használnak, azzal nem ejtenek végzetes sebet, ugyanis nem cél kinyírni senkit. És természetesen ütőérnél vágnak.A hajléktalanok nem kellenek nekik, mert mocskosak, koszosak, büdösek. Most őszintén. Te érintenéd a száddal egy hajléktalan nyakát,vagy karját?
ÁTVÁLTOZÁS: Ne zárd ki a vámpírnak születés tényét. A csíra bennük van, később egy másik vámpír pedig kiteljesíti. természetesen emberből is lehet vámpírból. ha egy vámpír átváltoztat, valakit,mindenképpen az alárendeltje lesz
ő mindenképpen erősebb nála, ő csettint, a társa ugrik
először őt kell kiszolgálni, utána jöhet a társ
persze nem mindegy,ki talál rá az emberre
ha nem válik be a vámpírnak, könnyedén magára hagyhatja, ezáltal egy esetleges tömeggyilkost, vagy egy akarat nélküli bábot csinálhat belőle
ha van benne csipetnyi lelkiismeret, nem hagyja magára félresikerült „teremtményét”
az átváltoztatott ugyanis képtelen elhagyni őt, mert vére magához köti
persze a vámpírnak jól meg kell választania a társát, nagyjából olyat kell keresnie, akit „egyenrangúan”tud kezelni , bár az alá-fölé rendeltségi viszony itt is megmarad

index 2.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://zerogirl.blog.hu/api/trackback/id/tr365006759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Molnár Ágnes Fanny 2013.04.21. 21:05:30

Igazad van!Nagyon is!Mindenben,amit ide leírtál.Azt közvetlen információból tudom hogy ez mind igaz.De nem mondhatom meg hogy honnan.

Viki1989 2013.04.21. 21:05:55

Kedves Író!

Olvasva a bejegyzésedet komolyan érdekelne ez a téma.Először is szeretném megkérdezni,hogy te ezeket komolyan gondolod vagy csak írkáltál,hogy boldogabbak legyenek a tinik,ha rákéresnek a googleban,hogy van remény,vagy tényleg így gondolod ezeket?Tényleg érdekelne az igazság és szívesen elbeszélgetnék veled erről a témáról.
Kérlek válaszolj!

Annamari Botos 2013.06.19. 21:00:28

Kedves író elolvastam és nagyon érdekeltétett szeretném tudni hogy valójában igaz e amit leirtál. ?

ZeroGirl 2013.06.19. 21:09:44

@Annamari Botos:
szia
igen, minden igaz,amit leírtam

Annamari Botos 2013.06.26. 02:51:54

és valojában ezeket te honnantudod mégi hiszek meg minden de mégis honann tudod nagyon kiváncsivagyok?

Annamari Botos 2013.07.30. 21:56:42

aszt szeretném meg kérdezni hogy lesz e valami maa dolog is irva?
nem bunkoságbolkérdeztem csak érdekelne

FantasyDreamGirl 2013.07.30. 21:59:04

Kedves Szerkesztő!

(KÉRLEK OLVASD VÉGIG)

Tiszteletben tartom, hogy te ezt állítod, és nagyon kitartasz az igazad mellett, de nem gondolod hogy ez egy kicsit kevés? Mi -legalábbis én, nem tudom hány ember nevében beszélhetek- szeretnénk valami bizonyítékot. Elárulom neked hogy nagyon szeretem a fantázia világot, a mitikus lények világát és ténylegesen élnék is benne. Nagyon szeretném elhinni ezt neked az egészet, de valahogy a reális felem ellenkezik. Ha lenne valami bizonyítékod rá...ez a felem megszűnne. Szeretném ha meggyőznél. Ha esetleg valahogyan lehetséges lenne privátban szívesen elbeszélgetnék veled. Akkor ha neked nem jelent gondot. Várom mielőbbi válaszodat.

Üdv,

Egy őszinte rajongó.
süti beállítások módosítása